Eladó Családi ház, Siófok

#718300003

Eladó Családi ház

69.9 millió Ft

Siófok Fokihegy
Alapterület:
75 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla
Áron alul
Családi ház
CSOK igényelhető
Jó befektetés
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Siófok
Új épület

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
405 m2
Hőszigetelt
Hőszivattyú
Udvari
Bútorozatlan
Nyugat
Körbejárható
Összkomfort
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

***A ZET-HOME INGATLANIRODA AJÁNLATÁBAN. ***
*SIÓFOK *
A kényelmes és modern családi ház Siófok legszebb részén, Foki-hegyen található, mindössze 750 méterre a Balatontól. Az épülő 3 db. ingatlan egyike még választható és most hatalmas árkedvezménnyel, 69.9 millió forintért vásárolható. A ház 75 négyzetméteres, saját, körbekerített kerttel és terasszal rendelkezik, valamint felszíni kocsibeállóval. Az elosztás praktikus, a minőségi felszereltség és kialakítás pedig biztosítja a kényelmet és a funkcionalitást. A környék csendes és nyugodt, a Balaton part pedig könnyen és gyorsan megközelíthető, mindössze 15 perces sétával. Emellett a Budapestbe ingázóknak ideális megoldást kínál, csupán 60 perces autóútra található. Ez az ingatlan tökéletes választás lehet nyaralónak vagy akár állandó lakhelynek is.
Az ingatlan kiváló elhelyezkedése mellett fontos kiemelni a környék kényelmét és szolgáltatásait. Iskolák és bevásárlási lehetőségek könnyen elérhetőek a közelben, így mindennapi szükségletek könnyen kielégíthetőek. A Daikin hőszivattyús rendszer biztosítja a hűtést és fűtést, és az elektromos kapu is a vételár részét képezi, ami további kényelmet és biztonságot nyújt a lakóknak. Összességében ez a modern családi ház ideális választás lehet nyaralónak vagy akár állandó lakhelynek is, különleges élettérrel és kényelmi szolgáltatásokkal.
Az ingatlan további előnye, hogy a belső kialakítás, gépészet és burkolatok is prémium minőségűek, így a lakók igazán komfortos környezetben élhetnek. Összességében ez az ingatlan egy modern, jól felszerelt otthon, mely ideális választás lehet mindazok számára, akik szeretnének egy kényelmes és praktikus helyet a Balaton közelében, akár nyaralásra, akár állandó lakhelynek.
*TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT KÉREM HÍVJON A HÉT BÁRMELY NAPJÁN! *
/a fotók némelyike digitálisan újra gondolva /

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése